Best Western Malmo Arena Hotel

Vårt CSR-arbete

På Malmö Arena Hotel jobbar vi aktivt med vårt samhällsansvar, miljömässigt och utifrån ett social perspektiv:

BRIS
Genom Best Western har vi valt att uppmärksamma den oerhört viktiga funktionen BRIS – Barnens Rätt I Samhället. Detta gör vi genom att erbjuda dig som medlem i Best Western Rewards att skänka poäng till barn som har det svårt. Du kan även bli medlem i BRIS och betala ditt medlemskap med dina poäng. Klicka här för att komma till formuläret där du väljer hur många poäng du vill skänka.

Vi gör många kampanjer, såsom Sommar-BRIS, aktioner där vi auktionerar ut rum via Tradera – allt  till förmån för BRIS. Senast skänktes hotellnätter från cirka 30 hotell till ett värde av ca 50 000 kr till auktionen. Pengarna går vid dessa tillfällen oavkortat till barnen.

Vi vill ge tillbaka till dig som ger
Du som är medlem i BRIS har 10% rabatt på vardagarna (söndag-torsdag) och 20% rabatt på helgerna (fredag-lördag) på Best Western Hotels & Resorts i Norden och Baltikum (Sverige, Norge, Danmark, Island, Finland, Polen Lettland och Litauen). Rabatten gäller i mån av plats och ett begränsat antal rum per hotell.

Lokalt stöttar vi även aktivt följande projekt:

FC Rosengård och deras projekt

Boost by FC Rosengård
Next by FC Rosengård
Football for life
Kick off by FC Rosengård
Kul på hjul

Projekt Vietnam
Ett projekt där volontärer från Malmö Allmänna Sjukhus har bjudit hit 3 st kirurger från Vietnam för att utbilda dem i gomspaltsoperationer. Här bjöd vi på boende under läkarnas vistelse i Malmö. I och med detta projekt kan man nu löpande operera gomspalt, vilket tidigare endast gjorts när läkarvolontärer besökt Vietnamn.

Minibladet
Maria McShane är lärare i svenska som andraspråk i grunden. Hon startade MiniBladet för snart två år sedan för att hon såg behovet av nyhetsmaterial som är anpassat till barn och deras olika förutsättningar. Det kan till exempel handla om barn som har ett annat modersmål än svenska eller barn med läs- och skrivsvårigheter. Därför finns det olika svårighetsgrad på artiklarna på sajten, men till exempel också möjlighet att lyssna via talsyntes.


Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy