Best Western Malmo Arena Hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

ÄNTLIGEN!! - drar fotbolls-VM igång och vi är så klart med på festen! Vi visar matcherna i Nilssons Restaurang & Bar eller Skaj. För info om när, var och hur följ oss på vårt facebook-konto. Heja Sverige!!

Öppettider skybaren SKAJ

Måndag till torsdag 17:00-24:00
Fredag och lördag16:00-01:00
Söndag 17:00-22:00

Utsikten bjuder vi på!
Hjärtligt välkomna!

Skybaren SKAJ på Facebook

Skybaren SKAJ 

Vår skybar SKAJ finns på våning 16, belägen 85 meter över havet. 
Stora panoramafönster ger en fantastisk utsikt i tre väderstreck. Skybaren bjuder på en unik vy över Hyllie, Malmö, mot Köpenhamn och Öresundsbron.
Här kan ni avnjuta dryck samt enklare maträtter samtidigt som ni ser ut över Malmö. 

Vi rekommenderar våra gäster att ta plats i skybaren och njuta av utsikten över Hyllie, Malmö och Öresundsbron vid solnedgång.
Läs mer på SKAJs Facebook-sida om vad som händer i SKAJ. 

BW Malmö Arena Hotel är ett nybyggt hotell i direkt anslutning till Malmö Arena.
Hela anläggningen har fritt Wi-Fi.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.