Best Western Malmo Arena Hotel
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

.

Diggiloo 2019

Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt! 

Bröllopssvit

Börjar den stora dagen närma sig? Njut av en övernattning i en alldeles nydesignad bröllopssvit, rosor på rummet, room-service-frukost mm. Välkommen till oss!

Evenemangserbjudande  

När du har bokat ett evenemang på Malmö Arena får du alltid 15% hos oss. Gör din upplevelse fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! 

Köpenhamnspaketet

Unna dig en tur över vackra Öresundsbron och spendera en dag i vårt grannlands huvudstad, Köpenhamn och en avkopplande natt och morgon hos oss i Malmö. Vi ger dig hela kitet för en lyckad citybreak.

Lyx och romantik 

Checka in och låt oss ta hand om er. Njut av en härlig övernattning och en trerätters middag i vår fina hotell-restaurang Nilssons. På morgonen väntar den goda frukostbuffén med massor av gott. 

20% weekendrabatt

Ge er själv en extra "boost" i vinterrusket. Boka en avkopplande övernattning på vårt fina och färgrika eventhotell. Sov gott i  våra sköna sängar och vakna till en dignande frukostbuffé.  Här finns även Nilssons Restaurang och skybar. 

ABBA THE SHOW

Enligt den officiella International ABBA Fan Club är detta den bästa hyllningsshowen till ABBA i världen, så missa inte den! Gör upplevelsen komplett med detta fördelaktiga paket. 

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy