Best Western Malmo Arena Hotel
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Lyxa till det på sportlovet!

Dags att hitta på något kul! Kom till oss och bo nära shopping, restaurangliv, Köpenhamn och nöje för stora och små. Vi hjälper till med upplevelser för alla! 

Logierbjudande  

När du har bokat ett evenemang på Malmö Arena får du alltid 15% hos oss. Gör din upplevelse fulländad med en övernattning på Malmö Arena Hotel! 

Köpenhamnspaketet

Unna dig en tur över vackra Öresundsbron och spendera en dag i vårt grannlands huvudstad, Köpenhamn och en avkopplande natt och morgon hos oss i Malmö. Vi ger dig hela kitet för en lyckad citybreak.

Lyx och romantik 

Checka in och låt oss ta hand om er. Njut av en härlig övernattning och en trerätters middag i vår fina hotell-restaurang Nilssons. På morgonen väntar den goda frukostbuffén med massor av gott. 

20% weekendrabatt

Ge er själv en extra "boost" i vinterrusket. Boka en avkopplande övernattning på vårt fina och färgrika eventhotell. Sov gott i  våra sköna sängar och vakna till en dignande frukostbuffé.  Här finns även Nilssons Restaurang och skybar. 

Exklusivt med Darin

Nu är det dags att få hela historien om Darin. Under våren 2019 gör han tre stora arenaspelningar där Malmö Arena är en av dem. I paketet får du både övernattningen, koncerten och frukostbuffén serverad.

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy