Hotellpaket


Nöje - Cirque du Soleil - Showpaket - Malmö Arena Hotel

Cirque du Soleil - Varekai

Äntligen - Cirque du Soleils klassiska och hyllade show Varekai kommer till Sverige för första gången.

Succéföreställningen för hela familjen kommer till Malmö Arena den 6-10 september.

Djupt inne i en skog, på toppen av en vulkan, finns en extraordinär värld - en värld som kallas Varekai. Från himlen släpps en ensam ung man ner, och historien om Varekai börjar. Han kastas in i den magiska skogens skugga, en kalejdoskopisk värld som genomsyras av fantastiska varelser. Där tas han med på ett svinlande äventyr, lika otroligt som häpnandsväckande. På denna dag, på denna plats, startar en inspirerad resa till ett återupptäckt liv och nyfunna underverk och mysterier.

Ordet Varekai betyder "överallt" på romani. Regisserad av Dominic Champagne, hyllar denna produktion den nomadiska själen och cirkuskonsten. Den tillägnas alla de som strävar genom oändlig lidelse längs vägen som leder till Varekai.  

Det som en gång var ett blygsamt entourage av tjugo gatuartister i mitten av åttiotalet har nu vuxit sig till en organisation med 4000 anställda som under tre decennier har framfört sina produktioner och setts av över 160 miljoner åskådare i över 50 länder världen över. 

Vi erbjuder showpaket till föreställningen 2017-09-09 klockan 19.00

Från 1182 SEK per person i delat dubbelrum inklusive showbiljett och stor frukostbuffé.

Bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46406420400. Uppge "Cirque du Soleil Showpaket" 

Hjärtligt välkommen!

Best Western Malmo Arena Hotel, Malmö
Tel: +46 40 642 04 00
E-post: info@malmoarenahotel.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse