Best Western Malmo Arena Hotel
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Hotellpaket


Apassionata - Showpaket - Malmö Arena Hotel

En tidsresa med en magisk biograf – Den nya showen med Apassionata ”Cinema of Dreams”

En ny tid i filmens historia har börjat: En liten Amerikansk stad får en ny biograf, och med det magin att kunna försvinna till en ny fantastisk värld. Stadens invånare kan knappt bärga sig och karaktärerna Eve och Tom får tag i de allra sista biljetterna till första filmen. Magin på biografen förtrollar Eve och Tom, och deras liv ska aldrig bli detsamma.  Nya APASSIONATA utspelar sig på 1900-talet och följer två vänner som aldrig ger upp hoppet om sina drömmar, även om tiden går emot dem.

 När den nya biografen i den lilla staden öppnar, får äntligen Tom och Eve uppleva filmernas mystik: En film tar dem med till piraternas giriga värld där piraterna med sina hästar gör haven osäkra. Fribrytarna utövar briljanta tricks ledda av deras kapten och hans imponerande hingst. Vid skymning på öarna i det södra havet, intar voodoo magiker en fästing på stranden. De påbörjar en mystisk ceremoni med en förbluffande kvinna på hästrygg, i ett magnifikt dressyrnummer. Nästa film utspelar sig i ett snötäckt landskap där en snödrottning härskar. Hon firar in vintern med akrobatik, snögubbar och frisiska hingstar. 

Världen utanför biografen visar sig röra på sig i allt snabbare takt – lite för fort kan tyckas –En ny era har börjat och publiken fångas av televisionen och en magisk programledare. Med ett underbart nummer med små ponnys, vet han exakt hur han hänför en publik. Han förtrollar dem så mycket att den kära biografen i staden måste stängas. Eve och Tom är däremot fortsatt lojala mot sin kära biograf, och fortsätter att gå dit, ända fram till slutet. 

Showen tar publiken vidare till när Eve och Tom står vid ruinerna av vad som en gång var deras älskade biograf och de bestämmer sig för att inte ge upp sina drömmar! 

APASSIONATAs besökare kan än en gång se fram emot ett fyrverkeri av känslor och kreativitet: en hästshow i högsta klass, presenterade med fantastiska effekter, dans och rytmer!  Publiken får följa med på en häpnadsväckande resa i tiden där en ny era inleds.. 

Apassionata kommer till Malmö Arena den 3 och 4 juni 2017

Från 827 SEK per person i delat dubbelrum inklusive showbiljett och stor frukostbuffé.

Bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46406420400. Uppge "Apassionata Showpaket" 

Hjärtligt välkommen!

Best Western Malmo Arena Hotel, Malmö
Tel: +46 40 642 04 00
E-post: info@malmoarenahotel.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse