Best Western Malmo Arena Hotel

HotellpaketNöje - James Newton Howard - Showpaket - Malmö Arena Hotel

JAMES NEWTON HOWARD
Harry Potter-aktuella mästerkompositören James Newton Howard till Sverige för två konserter!

Den Grammy- och Emmy-belönade amerikanske filmkompositören, James Newton Howard, kommer till Stockholm, Malmö och Oslo som del av hans allra första liveturné! Högaktuell med musiken till senaste Harry Potter-spinoffen ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” kommer Howard bjuda på ett program som kommer att fira höjdpunkter från tre decennier av filmmusik för Hollywood.

Den 15 november 2017 kommer han med sin show till Malmö Arena.

Från 1122 SEK per person i delat dubbelrum inklusive showbiljett och stor frukostbuffé.

James Newton Howard, en av Hollywoods mest mångsidiga filmmusikkompositörer, har tonsatt filmer i över 30 år och producerat musik för över 120 filmer och flera tv-serier. Han har arbetat med några av de mest legendariska filmerna i historien, såsom "Pretty Woman", "Sjätte sinnet" och "King Kong". Han samarbetade med Hans Zimmer på Grammy-vinnande musiken till "The Dark Knight" och har komponerat hela soundtracket till ”The Hunger Games”-triologin, däribland hitsingeln ”Hanging Tree” med Jennifer Lawrence. Howard har vunnit en Emmy, nominerats till en Golden Globe, och blivit Oscarnominerad inte mindre än fantastiska åtta gånger. 2016 var han mottagaren av BMIs Lifetime Achievement Award. I dagarna släpptes Harry Potter-spin-offen "Fantastiska vidunder och var man hittar dem", som är Howards senaste alster.

Storfilmen som väntas bli en av årets mest sedda filmer på bio har haft premiär, och i höst kommer Howard till Stockholm, Malmö och Oslo tillsammans med stor orkester, stor personlighet, och många spännande berättelser från hans långa karriär i Hollywood.Bokning gör du enklast via mail till reservation@malmoarenahotel.com eller via telefon +46406420400. Uppge "JAMES NEWTON HOWARD"

Hjärtligt välkommen!

Best Western Malmo Arena Hotel, Malmö
Tel: +46 40 642 04 00
E-post: info@malmoarenahotel.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse